Bog & idéC. J. L. Almqvist

Bøger skrevet af C. J. L. Almqvist

Læs mere om C. J. L. Almqvist
1 produkter
1 produkter
Det går an
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det går anC. J. L. Almqvist
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Det går an

Mere om C. J. L. Almqvist

Der er flere bøger af C. J. L. Almqvist til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Almqvists seneste bøger.
Bøgerne fra C. J. L. Almqvist udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det går an" udgivet af Dansklærerforeningen - "Det går an" udgivet af Gyldendal

Bøger af C. J. L. Almqvist

C. J. L. Almqvist har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Almqvists bøger kommer bare som hæftet. Almqvists bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

C. J. L. Almqvists "Det går an"

Det er muligt at købe C. J. L. Almqvists "Det går an" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

"Det går an" af C. J. L. Almqvist

Hos Bog & idé er "Det går an" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
C. J. L. Almqvist