Bog & idéC. J. Tudor

Bøger skrevet af C. J. Tudor

Læs mere om C. J. Tudor
1 produkter
1 produkter
Brændende piger (Storskrift)
Brændende piger (Storskrift)C. J. Tudor
1829,95 DKK
Indbundet
(4)
Brændende piger (Storskrift)

Mere om C. J. Tudor

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af C. J. Tudor. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tudor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Burning Girls" udgivet af Michael Joseph - "The Taking of Annie Thorne" udgivet af Penguin Books - "The Chalk Man" udgivet af Penguin Books

Mere om C. J. Tudors bøger

Der er tre tilgængelige bøger af C. J. Tudor hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Tudors bøger som paperback. Tudors bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

C. J. Tudors "The Burning Girls"

Hos Bog & idé er "The Burning Girls" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Michael Joseph, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"The Taking of Annie Thorne" af C. J. Tudor

"The Taking of Annie Thorne" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Penguin Books, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
C. J. Tudor