Bog & idéC. L. Taylor

Bøger skrevet af C. L. Taylor

Læs mere om C. L. Taylor
6 produkter
6 produkter
Hendes sidste ferie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hendes sidste ferieC. L. Taylor
107,86 DKK
Hæftet
(4)
Hendes sidste ferie
Løgnen
LøgnenC.L. Taylor
119,95 DKK
e-bog
(3)
Løgnen
Savnet
SavnetC.L. Taylor
150,95 DKK
e-bog
(4)
Savnet
Hendes sidste ferie
STREAM
Hendes sidste ferieC. L. Taylor
149,95 DKK
Lydbog
(4)
Hendes sidste ferie
Hendes sidste ferie
Hendes sidste ferieC. L. Taylor
149,95 DKK
EBOG
(4)
Hendes sidste ferie
Savnet
STREAM
SavnetC.L. Taylor
119,95 DKK
Lydbog
(4)
Savnet

Mere om C. L. Taylor

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra C. L. Taylor. På listen nedenfor ser du de seneste af Taylors bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremmede" udgivet af Jentas - "Søvn, Mp3" udgivet af Jentas A/S - "Søvn, CD" udgivet af Jentas A/S - "Frygten, CD" udgivet af Jentas A/S - "Frygten, Mp3" udgivet af Jentas A/S - "Søvn" udgivet af Jentas A/S - "Løgnen, CD" udgivet af Jentas A/S - "Løgnen, MP3" udgivet af Jentas A/S - "Flugten" udgivet af Jentas - "Savnet, CD" udgivet af Jentas A/S - "Savnet, MP3" udgivet af Jentas A/S - "Frygten" udgivet af Jentas A/S - "Flugten" udgivet af Jentas - "Savnet" udgivet af Jentas - "Savnet" udgivet af Jentas - "Savnet" udgivet af Jentas A/S - "Løgnen" udgivet af Katrin Agency - "Løgnen" udgivet af Jentas

C. L. Taylors bøger

C. L. Taylor har 18 bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra C. L. Taylor kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Taylor er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fremmede" af C. L. Taylor

Det er muligt at købe C. L. Taylors "Fremmede" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jentas.

C. L. Taylor "Søvn, Mp3"

Hos Bog & idé er "Søvn, Mp3" tilgængelig som mp3-cd. Endnu en af C. L. Taylor fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jentas A/S.
Detaljer
Fulde navn:
C. L. Taylor