Bog & idéCaitlin Clark

Bøger skrevet af Caitlin Clark

Læs mere om Caitlin Clark
1 produkter
1 produkter
Der er kun dig
Der er kun digCaitlin Clark
99,95 DKK
EBOG
(0)
Der er kun dig

Mere om Caitlin Clark

Caitlin Clark har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Der er kun dig". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Der er kun dig" er desuden tilknyttet serien "Juvelen".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Caitlin Clarks "Der er kun dig"

"Der er kun dig" er tilgængelig som ebog. Med "Der er kun dig" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Clarks serie "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Caitlin Clark fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Caitlin Clark