Bog & idéCalina Leonhardt

Bøger skrevet af Calina Leonhardt

Læs mere om Calina Leonhardt
2 produkter
2 produkter
Bæredygtig livsstil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bæredygtig livsstilCalina Leonhardt
207,46 DKK
Indbundet
(4)
Bæredygtig livsstil
Bæredygtig livsstil
Bæredygtig livsstilCalina Leonhardt
139,95 DKK
EBOG
(4)
Bæredygtig livsstil

Mere om Calina Leonhardt

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Calina Leonhardt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Leonhardts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtig livsstil" udgivet af People'sPress - "Bæredygtig livsstil" udgivet af People’sPress

Mere om Calina Leonhardts bøger

Der er to tilgængelige bøger af Calina Leonhardt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Calina Leonhardt bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Leonhardt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Calina Leonhardts "Bæredygtig livsstil"

Det er muligt at købe Calina Leonhardts "Bæredygtig livsstil" som ebog. "Bæredygtig livsstil" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Calina Leonhardt "Bæredygtig livsstil"

Det er muligt at købe Calina Leonhardts "Bæredygtig livsstil" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Calina Leonhardt