Bog & idéCalle Henriques

Bøger skrevet af Calle Henriques

Læs mere om Calle Henriques
1 produkter
1 produkter
Frimands
BOEGERTILSTAERKPRIS
FrimandsCalle Henriques
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Frimands

Mere om Calle Henriques

Calle Henriques har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Frimands". Det er Løfbergs Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Frimands" af Calle Henriques

Det er muligt at købe Calle Henriques' "Frimands" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Løfbergs Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Henriques, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Calle Henriques