Bog & idéCalli Vollertsen

Bøger skrevet af Calli Vollertsen

Læs mere om Calli Vollertsen
5 produkter
5 produkter
Grüsse von Bubschen
Grüsse von BubschenCalli Vollertsen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Grüsse von Bubschen
Russenknecht - Russerdreng
Russenknecht - RusserdrengCalli Vollertsen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Russenknecht - Russerdreng
Den der tager livet
Den der tager livetCalli Vollertsen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Den der tager livet
Russenknecht
RussenknechtCalli Vollertsen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Russenknecht
Grüsse von Bubschen
Grüsse von BubschenCalli Vollertsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Grüsse von Bubschen

Mere om Calli Vollertsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Calli Vollertsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vollertsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Russenknecht" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Grüsse von Bubschen" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Grüsse von Bubschen" udgivet af Forlaget mellemgaard

Calli Vollertsens bøger

Calli Vollertsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Calli Vollertsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Vollertsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget mellemgaard.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Russenknecht" af Calli Vollertsen

Hos Bog & idé er "Russenknecht" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Grüsse von Bubschen" af Calli Vollertsen

Hos Bog & idé er "Grüsse von Bubschen" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Grüsse von Bubschen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Calli Vollertsen