Bog & idéCamilla Albers

Bøger skrevet af Camilla Albers

Læs mere om Camilla Albers
2 produkter
2 produkter
Digte fra hjerterummet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digte fra hjerterummetCamilla Albers
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Digte fra hjerterummet
Mød mig ved søen
STREAM
Mød mig ved søenCarley Fortune
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Mød mig ved søen

Mere om Camilla Albers

Du kan kun købe en enkelt bog af Camilla Albers her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Digte fra hjerterummet". Det er Byens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digte fra hjerterummet" af Camilla Albers

Det er muligt at købe Camilla Albers' "Digte fra hjerterummet" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Byens Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Albers, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Albers