Bog & idéCamilla Biering Lundquist

Bøger skrevet af Camilla Biering Lundquist

Læs mere om Camilla Biering Lundquist
1 produkter
1 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Camilla Biering Lundquist

Der er flere forskellige bøger fra Camilla Biering Lundquist tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Lundquist.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Camilla Biering Lundquist

Du kan bestille to bøger af Camilla Biering Lundquist her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Lundquist som indbundet. Lundquists bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Biering Lundquists "Neurologi og neurorehabilitering"

"Neurologi og neurorehabilitering" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i Lundquists serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Camilla Biering Lundquist "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

Hos Bog & idé er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Lundquists serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Biering Lundquist