Bog & idéCamilla Bjarnøe

Bøger skrevet af Camilla Bjarnøe

Læs mere om Camilla Bjarnøe
1 produkter
1 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab

Mere om Camilla Bjarnøe

Der findes flere bøger skrevet af Camilla Bjarnøe tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bjarnøes nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Camilla Bjarnøes bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Evolution in frames - framing and reframing of policy questions" i serien "Politicas ph.d.-serie" udgivet af Politica

Camilla Bjarnøes bøger

Du kan finde to bøger af Camilla Bjarnøe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bjarnøes bøger kommer i flere forskellige formater. Bjarnøes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Camilla Bjarnøes "Metoder i statskundskab"

Det er muligt at købe Camilla Bjarnøes "Metoder i statskundskab" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Camilla Bjarnøe "Evolution in frames - framing and reframing of policy questions"

Det er muligt at købe Camilla Bjarnøes "Evolution in frames - framing and reframing of policy questions" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Politicas ph.d.-serie". Det er Politica, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Bjarnøe