Bog & idéCamilla Brørup Dyssegaard

Bøger skrevet af Camilla Brørup Dyssegaard

Læs mere om Camilla Brørup Dyssegaard
4 produkter
4 produkter
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Hvad der virker i inkluderende undervisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad der virker i inkluderende undervisningDavid Mitchell
719,96 DKK
Paperback
(0)
Hvad der virker i inkluderende undervisning
Skolen i Morgen. Nr. 2. 2014. 18. årgang. Tema: Ledelse af inklusion
Skolen i Morgen. Nr. 2. 2014. 18. årgang. Tema: Ledelse af inklusionCamilla Brørup Dyssegaard
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 2. 2014. 18. årgang. Tema: Ledelse af inklusion
Et indblik i forskningskortlægningen "Effekt og pædagogisk indsats ved inklusion af børn med særlige behov i grundskolen"
Et indblik i forskningskortlægningen "Effekt og pædagogisk indsats ved inklusion af børn med særlige behov i grundskolen"Camilla Brørup Dyssegaard
29,95 DKK
EBOG
(0)
Et indblik i forskningskortlægningen "Effekt og pædagogisk indsats ved inklusion af børn med særlige behov i grundskolen"

Mere om Camilla Brørup Dyssegaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger skrevet af Camilla Brørup Dyssegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Brørup Dyssegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inkluderende pædagogik" udgivet af Dafolo - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Inkluderende pædagogik " i serien "Viden om skolen" udgivet af Dafolo - "Skolen i Morgen. Nr. 2. 2014. 18. årgang. Tema: Ledelse af inklusion" udgivet af Dafolo A/S - "Ledelsesudfordringer ved skolereformen - især med henblik på inklusion" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Et indblik i forskningskortlægningen "Effekt og pædagogisk indsats ved inklusion af børn med særlige behov i grundskolen"" udgivet af Dafolo A/S - "Evidens i pædagogens praksis" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo

Mere om Camilla Brørup Dyssegaards bøger

Camilla Brørup Dyssegaard har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Brørup Dyssegaards bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Brørup Dyssegaard udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Brørup Dyssegaards "Inkluderende pædagogik"

"Inkluderende pædagogik" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Didaktikhåndbogen" af Camilla Brørup Dyssegaard

Det er muligt at købe Camilla Brørup Dyssegaards "Didaktikhåndbogen" som bog. Endnu en af Camilla Brørup Dyssegaard skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Brørup Dyssegaard