Bog & idéCamilla Collett

Bøger skrevet af Camilla Collett

Læs mere om Camilla Collett
5 produkter
5 produkter
Fra de stummes lejr
Fra de stummes lejrCamilla Collett
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fra de stummes lejr
Amtmandens Døtre
Amtmandens DøtreCamilla Collett
19,95 DKK
EBOG
(0)
Amtmandens Døtre
Amtmandens døtre
Amtmandens døtreCamilla Collett
99,95 DKK
EBOG
(0)
Amtmandens døtre
Mod strømmen
Mod strømmenCamilla Collett
99,95 DKK
EBOG
(0)
Mod strømmen
Amtmandens Døtre
Amtmandens DøtreCamilla Collett
249,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Amtmandens Døtre

Mere om Camilla Collett

Camilla Collett har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Colletts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amtmandens Døtre" udgivet af Pipl Press - "Amtmandens Døtre" udgivet af imprimatur - "Amtmandens døtre" udgivet af Saga - "Amtmandens døtre" udgivet af Rosenkilde

Camilla Colletts bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Camilla Collett hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Camilla Collett kommer i forskellige formater. Bøgerne af Collett er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Colletts "Amtmandens Døtre"

Hos Bog & idé er "Amtmandens Døtre" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Amtmandens Døtre" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Pipl Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Camilla Collett "Amtmandens Døtre"

Hos Bog & idé er "Amtmandens Døtre" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af imprimatur.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Collett