Bog & idéCamilla Damsgaard

Bøger skrevet af Camilla Damsgaard

Læs mere om Camilla Damsgaard
2 produkter
2 produkter
Udeskole i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udeskole i teori og praksisSøren Rasmussen Mølgaard Lunde og Ida Damsø Christiansen
413,96 DKK
Paperback
(1)
Udeskole i teori og praksis
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Camilla Damsgaard

Camilla Damsgaard har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Damsgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksperimenter i Madkundskab - Håndbog" udgivet af Meloni - "Eksperimenter i Madkundskab - Resourcebog" udgivet af Meloni - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Madkundskab" udgivet af Meloni - "Udeskole i teori og praksis" udgivet af Dafolo

Bøger af Camilla Damsgaard

Der er fem tilgængelige bøger af Camilla Damsgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Damsgaards bøger fås i et udvalg af formater. Damsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Eksperimenter i Madkundskab - Håndbog" af Camilla Damsgaard

Hos Bog & idé er "Eksperimenter i Madkundskab - Håndbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Meloni.

"Eksperimenter i Madkundskab - Resourcebog" af Camilla Damsgaard

Det er muligt at købe Camilla Damsgaards "Eksperimenter i Madkundskab - Resourcebog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Damsgaard