Bog & idéCamilla Dingsøyr

Bøger skrevet af Camilla Dingsøyr

Læs mere om Camilla Dingsøyr
1 produkter
1 produkter
Strik din egen basisgarderobe
Strik din egen basisgarderobeCamilla Dingsøyr
299,95 DKK
Hardback
(0)
Strik din egen basisgarderobe

Mere om Camilla Dingsøyr

Camilla Dingsøyr har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Dingsøyr.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Camilla Dingsøyrs bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "URBAN STRIK" udgivet af Turbine - "Strikk fra Lôkal" udgivet af J.M. Stenersens forlag

Bøger af Camilla Dingsøyr

Du kan finde to bøger af Camilla Dingsøyr her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Camilla Dingsøyr bøger i et udvalg af formater. Dingsøyrs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Camilla Dingsøyrs "URBAN STRIK"

"URBAN STRIK" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Strikk fra Lôkal" af Camilla Dingsøyr

Hos Bog & idé er "Strikk fra Lôkal" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af J.M. Stenersens forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Dingsøyr