Bog & idéCamilla Eline Andersen

Bøger skrevet af Camilla Eline Andersen

Læs mere om Camilla Eline Andersen
1 produkter
1 produkter
Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagen
Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagenCamilla Eline Andersen
589,95 DKK
Hæftet
(0)
Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagen

Mere om Camilla Eline Andersen

Der er kun én bog af Camilla Eline Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagen". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Eline Andersens "Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagen"

Det er muligt at købe Camilla Eline Andersens "Se mangfold! : perspektiver på mangkulturelt arbeid i barnehagen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Eline Andersen