Bog & idéCamilla Grønlund

Bøger skrevet af Camilla Grønlund

Læs mere om Camilla Grønlund
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervisionStephen Austin
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision

Mere om Camilla Grønlund

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Camilla Grønlund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Grønlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv terapi" udgivet af Munksgaard - "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" udgivet af Gyldendal - "Rundt om ACT" udgivet af Frydenlund - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Camilla Grønlund

Du kan finde fire bøger af Camilla Grønlund her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Camilla Grønlund kan købes i flere formater. Grønlunds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Grønlunds "Kognitiv terapi"

Det er muligt at købe Camilla Grønlunds "Kognitiv terapi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" af Camilla Grønlund

"Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Grønlund