Bog & idéCamilla Hedegaard Møller

Bøger skrevet af Camilla Hedegaard Møller

Læs mere om Camilla Hedegaard Møller
2 produkter
2 produkter
Forming Welfare
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forming WelfarePeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Forming Welfare
Form til velfærd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Form til velfærdPeter Thule Kristensen
257,26 DKK
Hæftet
(0)
Form til velfærd

Mere om Camilla Hedegaard Møller

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Camilla Hedegaard Møller. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Møller.
Bøgerne fra Camilla Hedegaard Møller tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Konstruktionen af en park" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen - "Forming Welfare" udgivet af Arkitektens Forlag - "Form til velfærd" udgivet af Arkitektens Forlag

Mere om Camilla Hedegaard Møllers bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Camilla Hedegaard Møller hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Møllers bøger kommer bare som hæftet. Møllers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Hedegaard Møllers "Konstruktionen af en park"

"Konstruktionen af en park" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen.

Camilla Hedegaard Møller "Forming Welfare"

Hos Bog & idé er "Forming Welfare" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Arkitektens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Hedegaard Møller