Bog & idéCamilla Hørby Jensen

Bøger skrevet af Camilla Hørby Jensen

Læs mere om Camilla Hørby Jensen
4 produkter
4 produkter
Sikkerhed i fordringer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sikkerhed i fordringerNis Jul Clausen
521,96 DKK
Hæftet
(0)
Sikkerhed i fordringer
Retsfortabende passivitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Retsfortabende passivitetCamilla Hørby Jensen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Retsfortabende passivitet
Retlige rammer
Retlige rammerCamilla Hørby Jensen
469,95 DKK
EBOG
(0)
Retlige rammer
Dansk Privatret HA og HD
Dansk Privatret HA og HDRené Franz Henschel
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk Privatret HA og HD

Mere om Camilla Hørby Jensen

Hvis du mangler en bog skrevet af Camilla Hørby Jensen, tilbyder vi et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hørby Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervsretlig opgavesamling" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Sikkerhed i fordringer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag - "Sikkerhed i fordringer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Lovsamling i erhvervsret" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Bankjura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Retlige rammer" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret 19. udg." udgivet af Djøf Forlag - "Sikkerhed i fordringer" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Bankjura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Erhvervsretlig opgavesamling" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Retsfortabende passivitet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Retlige rammer for et indre detailbetalingsmarked" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Camilla Hørby Jensen

Camilla Hørby Jensen har 20 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Camilla Hørby Jensen bøger i samtlige formater. Hørby Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Hørby Jensens "Erhvervsretlig opgavesamling"

Det er muligt at købe Camilla Hørby Jensens "Erhvervsretlig opgavesamling" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

"Sikkerhed i fordringer" af Camilla Hørby Jensen

Det er muligt at købe Camilla Hørby Jensens "Sikkerhed i fordringer" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Hørby Jensen