Bog & idéCamilla Hutters

Bøger skrevet af Camilla Hutters

Læs mere om Camilla Hutters
1 produkter
1 produkter
Unges motivation og læring
Unges motivation og læringNoemi Katznelson
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Unges motivation og læring

Mere om Camilla Hutters

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Camilla Hutters. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hutters' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal - "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal

Camilla Hutters' bøger

Du kan bestille to bøger af Camilla Hutters her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Hutters kommer kun som hæftet. Bøgerne af Hutters er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Hutters' "Unges motivation og læring"

"Unges motivation og læring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Camilla Hutters "Unges motivation og læring"

Det er muligt at købe Camilla Hutters' "Unges motivation og læring" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Hutters