Bog & idéCamilla Hvidtfeldt

Bøger skrevet af Camilla Hvidtfeldt

Læs mere om Camilla Hvidtfeldt
1 produkter
1 produkter
Flygtninge og asylansøgere i Danmark 1992-2016
Flygtninge og asylansøgere i Danmark 1992-2016Maurice Leblanc
69,95 DKK
EBOG
(0)
Flygtninge og asylansøgere i Danmark 1992-2016

Mere om Camilla Hvidtfeldt

Der er en del bøger skrevet af Camilla Hvidtfeldt online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hvidtfeldts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskernes liv med skatter, sort arbejde og gør det selv-arbejde" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Indskolingselevers trivsel og faglige kompetencer" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag - "Folkeskolekarakterer og succes på erhvervsuddannelserne " i serien "Arbejdspapir" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag - "Danskerne og det sorte arbejde" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Camilla Hvidtfeldts bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Camilla Hvidtfeldt hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Camilla Hvidtfeldt bøger i forskellige formater. Camilla Hvidtfeldt bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Hvidtfeldts "Danskernes liv med skatter, sort arbejde og gør det selv-arbejde"

"Danskernes liv med skatter, sort arbejde og gør det selv-arbejde" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hvidtfeldts serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Indskolingselevers trivsel og faglige kompetencer" af Camilla Hvidtfeldt

"Indskolingselevers trivsel og faglige kompetencer" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Hvidtfeldt