Bog & idéCamilla Jalving

Bøger skrevet af Camilla Jalving

2 produkter
2 produkter
Værk som handling
Værk som handlingCamilla Jalving
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Værk som handling
Kulturteori og kultursociologi
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
431,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Camilla Jalving

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Camilla Jalving. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jalving.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Camilla Jalvings bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskellen er ens" udgivet af Strandberg Publishing - "Arken - the place and the art" udgivet af Arken - "Arken - huset og kunsten" udgivet af Arken - "Stedsans" udgivet af Strandberg Publishing¤i samarbejde med Statens Kunstfond¤Kulturstyrelsen - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Stedsans" udgivet af Strandberg Publishing¤i samarbejde med Statens Kunstfond¤Kulturstyrelsen - "Værk som handling" udgivet af Museum Tusculanum - "BEST OF KRISTIAN DEVANTIER" udgivet af hurricane-publishing - "Bjørn Wiinblad" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Camilla Jalving

Der er ni tilgængelige udgivelser af Camilla Jalving hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Camilla Jalving kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jalving opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forskellen er ens" af Camilla Jalving

Det er muligt at købe Camilla Jalvings "Forskellen er ens" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Camilla Jalving "Arken - the place and the art"

Det er muligt at købe Camilla Jalvings "Arken - the place and the art" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Arken, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Jalving