Bog & idéCamilla Jönsson

Bøger skrevet af Camilla Jönsson

Læs mere om Camilla Jönsson
1 produkter
1 produkter
En to kaos
En to kaosCamilla Jönsson
99,00 DKK
e-bog
(1)
En to kaos

Mere om Camilla Jönsson

Der er blot én bog af Camilla Jönsson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "En to kaos". Den er publiceret af Carlsen på dansk. "En to kaos" er desuden en del af serien "Sonar".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Camilla Jönssons "En to kaos"

Hos Bog & idé er "En to kaos" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "En to kaos" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Jönsson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Jönsson