Bog & idéCamilla Kjeldgaard Andresen

Bøger skrevet af Camilla Kjeldgaard Andresen

1 produkter
1 produkter
Studieteknik
StudieteknikLise Alsted Henrichsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Studieteknik

Mere om Camilla Kjeldgaard Andresen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Camilla Kjeldgaard Andresen. Bogen har titlen "Studieteknik". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Studieteknik" af Camilla Kjeldgaard Andresen

Hos Bog & idé er "Studieteknik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Kjeldgaard Andresen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Kjeldgaard Andresen