Bog & idéCamilla Lind Melskens

Bøger skrevet af Camilla Lind Melskens

Læs mere om Camilla Lind Melskens
1 produkter
1 produkter
Inklusionsvejlederen 2
Inklusionsvejlederen 2Hans Godske
449,95 DKK
Paperback
(1)
Inklusionsvejlederen 2

Mere om Camilla Lind Melskens

Hvis du søger en bog fra Camilla Lind Melskens, kan du købe et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Melskens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusionsvejlederen 2" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Fælles professionspraksis" i serien "Inkluderende læringsfællesskaber" udgivet af Dafolo - "Alle sammen - Social inklusion" udgivet af Dafolo

Mere om Camilla Lind Melskens' bøger

Camilla Lind Melskens har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Melskens som paperback. Bøgerne af Melskens er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusionsvejlederen 2" af Camilla Lind Melskens

Hos Bog & idé er "Inklusionsvejlederen 2" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Melskens' serie "Inkluderende læringsfællesskaber". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Camilla Lind Melskens "Fælles professionspraksis"

"Fælles professionspraksis" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Inkluderende læringsfællesskaber". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Lind Melskens