Bog & idéCamilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks

Bøger skrevet af Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks

Læs mere om Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks
2 produkter
2 produkter
Sandhedsministeriet
SandhedsministerietCamilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Sandhedsministeriet
Hvordan bliver vi digitalt dannede?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan bliver vi digitalt dannede?Vincent F. Hendricks & Camilla Mehlsen
41,46 DKK
Hæftet
(4)
Hvordan bliver vi digitalt dannede?

Mere om Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks

Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hendricks' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandhedsministeriet" udgivet af Informations Forlag - "Hvordan bliver vi digitalt dannede?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag

Mere om Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks' bøger

Du kan bestille to bøger af Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Hendricks' bøger som hæftet. Hendricks' bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Informations Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sandhedsministeriet" af Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks

Hos Bog & idé er "Sandhedsministeriet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks "Hvordan bliver vi digitalt dannede?"

Hos Bog & idé er "Hvordan bliver vi digitalt dannede?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Moderne Ideer ". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Mehlsen & Vincent F. Hendricks