Bog & idéCamilla Mehlsen

Bøger skrevet af Camilla Mehlsen

Læs mere om Camilla Mehlsen
3 produkter
3 produkter
Opmærksomhedstyveriet
OpmærksomhedstyverietCamilla Mehlsen
149,95 DKK
EBOG
(4)
Opmærksomhedstyveriet
Hvordan bliver vi digitalt dannede?
Hvordan bliver vi digitalt dannede?Camilla Mehlsen
39,95 DKK
EBOG
(4)
Hvordan bliver vi digitalt dannede?
Sandhedsministeriet
SandhedsministerietCamilla Mehlsen
149,95 DKK
EBOG
(4)
Sandhedsministeriet

Mere om Camilla Mehlsen

Der er blot én bog af Camilla Mehlsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hvordan bliver vi digitalt dannede?". Den er publiceret af Informations Forlag på dansk. "Hvordan bliver vi digitalt dannede?" er desuden tilknyttet serien "Moderne Ideer ".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvordan bliver vi digitalt dannede?" af Camilla Mehlsen

Det er muligt at købe Camilla Mehlsen s "Hvordan bliver vi digitalt dannede?" som ebog. "Hvordan bliver vi digitalt dannede?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Moderne Ideer ". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mehlsen , som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Mehlsen