Bog & idéCamilla Printz

Bøger skrevet af Camilla Printz

Læs mere om Camilla Printz
1 produkter
1 produkter
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDPAllan Stevn Bach
422,96 DKK
Paperback
(0)
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP

Mere om Camilla Printz

Camilla Printz har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP". Det er Dafolo, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" af Camilla Printz

Det er muligt at købe Camilla Printz' "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Dette er en også en skøn bog fra Printz, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Printz