Bog & idéCamilla Pyndt Jakobsen

Bøger skrevet af Camilla Pyndt Jakobsen

Læs mere om Camilla Pyndt Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Camilla Pyndt Jakobsen

Der er bare én bog af Camilla Pyndt Jakobsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ergoterapi og fysioterapi til ældre". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" er desuden udgivet i serien "Ergo/fys Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Pyndt Jakobsens "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

Det er muligt at købe Camilla Pyndt Jakobsens "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Jakobsens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Pyndt Jakobsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Pyndt Jakobsen