Bog & idéCamilla Schmidt

Bøger skrevet af Camilla Schmidt

Læs mere om Camilla Schmidt
3 produkter
3 produkter
Daginstitutionen til hverdag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daginstitutionen til hverdagFinn Sommer & Niels Warring
323,96 DKK
Paperback
(0)
Daginstitutionen til hverdag
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighedFinn Sommer & Niels Warring
359,96 DKK
Paperback
(0)
Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed
Kampen om daginstitutionen
Kampen om daginstitutionenCamilla Schmidt
179,95 DKK
EBOG
(0)
Kampen om daginstitutionen

Mere om Camilla Schmidt

Hvis du leder efter en bog fra Camilla Schmidt, har du et bredt udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om daginstitutionen" udgivet af Frydenlund - "Kampen om daginstitutionen" udgivet af Frydenlund - "Daginstitutionen til hverdag" udgivet af Frydenlund - "Daginstitutionsarbejde og pædagogisk faglighed" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Camilla Schmidt

Du kan købe fire bøger af Camilla Schmidt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Camilla Schmidt bøger i udvalgte formater. Schmidts bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Frydenlund.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Schmidts "Kampen om daginstitutionen"

Det er muligt at købe Camilla Schmidts "Kampen om daginstitutionen" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Kampen om daginstitutionen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Camilla Schmidt "Kampen om daginstitutionen"

Hos Bog & idé er "Kampen om daginstitutionen" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Schmidt