Bog & idéCamilla Skovbjerg Paldam

Bøger skrevet af Camilla Skovbjerg Paldam

Læs mere om Camilla Skovbjerg Paldam
1 produkter
1 produkter
Surrealistiske collager
BOEGERTILSTAERKPRIS
Surrealistiske collagerCamilla Skovbjerg Paldam
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Surrealistiske collager

Mere om Camilla Skovbjerg Paldam

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Camilla Skovbjerg Paldam. På listen nedenfor finder du Paldams nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Surrealistiske collager" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Surrealistiske collager" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Mellemkrigstiden" udgivet af Systime

Mere om Camilla Skovbjerg Paldams bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Camilla Skovbjerg Paldam hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Camilla Skovbjerg Paldam bøger i forskellige formater. Paldams bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Surrealistiske collager" af Camilla Skovbjerg Paldam

"Surrealistiske collager" kan købes online som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Camilla Skovbjerg Paldam. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Surrealistiske collager" af Camilla Skovbjerg Paldam

"Surrealistiske collager" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Skovbjerg Paldam