Bog & idéCamilla Skovgaard

Bøger skrevet af Camilla Skovgaard

Læs mere om Camilla Skovgaard
3 produkter
3 produkter
Ro på
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ro påCamilla Skovgaard
116,96 DKK
Indbundet
(1)
Ro på
Ro på
Ro påCamilla Skovgaard
79,95 DKK
EBOG
(1)
Ro på
Ro på
STREAM
Ro påCamilla Skovgaard
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Ro på

Mere om Camilla Skovgaard

Hvis du leder efter en bog skrevet af Camilla Skovgaard, ser du et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Skovgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fucking (fantastiske) 20'ere" udgivet af Camilla Skovgaard - "Ro på" udgivet af Gyldendal - "Ro på" udgivet af Gyldendal

Camilla Skovgaards bøger

Camilla Skovgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Camilla Skovgaard bøger i forskellige formater. Bøgerne af Skovgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fucking (fantastiske) 20'ere" af Camilla Skovgaard

Det er muligt at købe Camilla Skovgaards "Fucking (fantastiske) 20'ere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Camilla Skovgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ro på" af Camilla Skovgaard

Hos Bog & idé er "Ro på" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Ro på" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Skovgaard