Bog & idéCamilla Sløk

Bøger skrevet af Camilla Sløk

Læs mere om Camilla Sløk
6 produkter
6 produkter
Kompagniets mand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompagniets mandMartin Jes Iversen
248,96 DKK
Hæftet
(1)
Kompagniets mand
Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab
Magt og omsorg i det eksistentielle lederskabCamilla Sløk
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab
Religionskritikkens ophør
Religionskritikkens ophørCamilla Sløk
69,95 DKK
EBOG
(0)
Religionskritikkens ophør
Blod, sved og tårer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blod, sved og tårerCamilla Sløk
251,96 DKK
Hæftet
(4)
Blod, sved og tårer
Blod, sved og tårer
Blod, sved og tårerCamilla Sløk
269,95 DKK
EBOG
(4)
Blod, sved og tårer
Con Dios
BOEGERTILSTAERKPRIS
Con DiosJohan og Kristina Reftel
348,56 DKK
Indbundet
(0)
Con Dios

Mere om Camilla Sløk

Camilla Sløk har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sløks seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At magte omsorg" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Religionskritikkens ophør" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Kompagniets mand" udgivet af Gyldendal Business - "New Public Management i Danmark" udgivet af Dafolo - "Regensen - Bag de teglrøde mure" udgivet af Gyldendal - "Blod, sved og tårer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kristendomskundskab, livsoplysning og medborgerskab" udgivet af Samfundslitteratur - "Religionskritikkens ophør" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Blod, sved og tårer" udgivet af Djøf Forlag - "Kristendomskundskab, livsoplysning og medborgerskab, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Camilla Sløk

Du kan købe 13 bøger af Camilla Sløk her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Camilla Sløk bøger i et udvalg af formater. Sløks bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Sløks "At magte omsorg"

Det er muligt at købe Camilla Sløks "At magte omsorg" som ebog. "At magte omsorg" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Religionskritikkens ophør" af Camilla Sløk

Dette er en også en fantastisk bog fra Sløk, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Sløk