Bog & idéCamilla Søndergaard Andersen

Bøger skrevet af Camilla Søndergaard Andersen

Læs mere om Camilla Søndergaard Andersen
2 produkter
2 produkter
Nysgerrige normbrydere
Nysgerrige NormbrydereCamilla Søndergaard Andersen
59,95 DKK
EBOG
(1)
Nysgerrige Normbrydere
Nysgerrige Normbrydere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nysgerrige NormbrydereCamilla Søndergaard Andersen
165,96 DKK
Hardback
(1)
Nysgerrige Normbrydere

Mere om Camilla Søndergaard Andersen

Du kan kun finde en enkelt bog af Camilla Søndergaard Andersen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Nysgerrige Normbrydere". Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nysgerrige Normbrydere" af Camilla Søndergaard Andersen

Hos Bog & idé er "Nysgerrige Normbrydere" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Camilla Søndergaard Andersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Søndergaard Andersen