Bog & idéCamilla Tan Høegh

Bøger skrevet af Camilla Tan Høegh

Læs mere om Camilla Tan Høegh
2 produkter
2 produkter
NEST programmet i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST programmet i DanmarkEva Bartram
377,96 DKK
Paperback
(0)
NEST programmet i Danmark
NEST metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
NEST metoderCamilla Tan Høegh og Katrine Tranum Thomsen (red.)
476,96 DKK
Paperback
(1)
NEST metoder

Mere om Camilla Tan Høegh

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Camilla Tan Høegh. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Høeghs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Social læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "NEST metoder" udgivet af Dafolo - "NEST programmet i Danmark" udgivet af Dafolo

Mere om Camilla Tan Høeghs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Camilla Tan Høegh hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Høeghs bøger fås i forskellige formater. Høeghs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla Tan Høeghs "Social læring"

Hos Bog & idé er "Social læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"NEST metoder" af Camilla Tan Høegh

Hos Bog & idé er "NEST metoder" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Tan Høegh