Bog & idéCamilla Tenna Nørup Sørensen

Bøger skrevet af Camilla Tenna Nørup Sørensen

Læs mere om Camilla Tenna Nørup Sørensen
3 produkter
3 produkter
Kina - fortiden, nutiden, fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina - fortiden, nutiden, fremtidenCamilla Tenna Nørup Sørensen
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Kina - fortiden, nutiden, fremtiden
Verdens Magter
Verdens MagterClement Behrendt Kjersgaard (redaktør)
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Verdens Magter
Kina og verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina og verdenClement Kjersgaard (red.)
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Kina og verden

Mere om Camilla Tenna Nørup Sørensen

Camilla Tenna Nørup Sørensen har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sikkerhedspolitik i Arktis og Nordatlanten" udgivet af Djøf Forlag - "Kina - fortiden, nutiden, fremtiden" i serien "RÆSON Perspektiver" udgivet af RÆSONs Forlag - "Kina og verden" udgivet af Ræson Medier - "Kinesiske perspektiver" udgivet af Systime - "Verdens magter" i serien "Ræson" udgivet af Ræson Medier

Mere om Camilla Tenna Nørup Sørensens bøger

Du kan finde fem bøger af Camilla Tenna Nørup Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Camilla Tenna Nørup Sørensen kommer i flere forskellige formater. Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sikkerhedspolitik i Arktis og Nordatlanten" af Camilla Tenna Nørup Sørensen

Hos Bog & idé er "Sikkerhedspolitik i Arktis og Nordatlanten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kina - fortiden, nutiden, fremtiden" af Camilla Tenna Nørup Sørensen

"Kina - fortiden, nutiden, fremtiden" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "RÆSON Perspektiver". Det er RÆSONs Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Tenna Nørup Sørensen