Bog & idéCamilla T.N. Sørensen

Bøger skrevet af Camilla T.N. Sørensen

Læs mere om Camilla T.N. Sørensen
1 produkter
1 produkter
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik

Mere om Camilla T.N. Sørensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Camilla T.N. Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Ph.d.-serien. The contingent rise of China" udgivet af Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

Bøger af Camilla T.N. Sørensen

Du kan købe to bøger af Camilla T.N. Sørensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Sørensens bøger fås blot som hæftet. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Camilla T.N. Sørensens "Introduktion til komparativ politik"

Det er muligt at købe Camilla T.N. Sørensens "Introduktion til komparativ politik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Ph.d.-serien. The contingent rise of China" af Camilla T.N. Sørensen

"Ph.d.-serien. The contingent rise of China" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla T.N. Sørensen