Bog & idéCamilla Weber Schjørring

Bøger skrevet af Camilla Weber Schjørring

Læs mere om Camilla Weber Schjørring
1 produkter
1 produkter
Fra terapi til pædagogik
Fra terapi til pædagogikCamilla Weber Schjørring
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra terapi til pædagogik

Mere om Camilla Weber Schjørring

Der er blot én bog af Camilla Weber Schjørring tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fra terapi til pædagogik". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Camilla Weber Schjørrings "Fra terapi til pædagogik"

"Fra terapi til pædagogik" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Schjørring, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Weber Schjørring