Bog & idéCamilla Wessman

Bøger skrevet af Camilla Wessman

Læs mere om Camilla Wessman
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Camilla Wessman

Hvis du leder efter en bog af Camilla Wessman, finder du et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wessmans seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Vi arbejder med modtagelse af det nye barn og dets forældre " i serien "Vi arbejder med-serien" udgivet af Dafolo

Mere om Camilla Wessmans bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Camilla Wessman hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Wessmans bøger kommer bare som paperback. Wessman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Camilla Wessman

"Den styrkede pædagogiske læreplan" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Camilla Wessman "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Camilla Wessman