Bog & idéCamille Maja

Bøger skrevet af Camille Maja

Læs mere om Camille Maja
2 produkter
2 produkter
Fem ingredienser
Fem ingredienserCamille Maja
249,95 DKK
Hardback
(0)
Fem ingredienser
Grøn hverdag
Grøn hverdagCamille Maja
249,95 DKK
Hardback
(0)
Grøn hverdag

Mere om Camille Maja

Der er bare én bog af Camille Maja tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Grøn hverdag". Det er Forlaget Zara, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grøn hverdag" af Camille Maja

Det er muligt at købe Camille Majas "Grøn hverdag" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zara.

Dette er en også en skøn bog fra Maja, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Camille Maja