Bog & idéCan Xue

Bøger skrevet af Can Xue

Læs mere om Can Xue
2 produkter
2 produkter
Aldrende skyer i drift
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aldrende skyer i driftCan Xue
124,46 DKK
Indbundet
(2)
Aldrende skyer i drift
Aldrende skyer i drift
Aldrende skyer i driftCan Xue
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Aldrende skyer i drift

Mere om Can Xue

Der er en del bøger fra Can Xue til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Xues udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed i et nyt Årtusind" udgivet af Forlaget Korridor - "Aldrende skyer i drift" udgivet af Forlaget Korridor - "Aldrende skyer i drift" udgivet af Forlaget Korridor

Can Xues bøger

Du kan købe tre bøger af Can Xue her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Xues bøger fås i flere formater. Bøgerne af Xue er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Korridor.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Can Xues "Kærlighed i et nyt Årtusind"

Hos Bog & idé er "Kærlighed i et nyt Årtusind" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Korridor.

"Aldrende skyer i drift" af Can Xue

Det er muligt at købe Can Xues "Aldrende skyer i drift" som lydbog. Fordelen ved at have Can Xues "Aldrende skyer i drift" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Forlaget Korridor, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Can Xue