Bog & idéCandace Bushnell

Bøger skrevet af Candace Bushnell

Læs mere om Candace Bushnell
3 produkter
3 produkter
Lipgloss junglen
STREAM
Lipgloss junglenCandace Bushnell
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Lipgloss junglen
One Fifth Avenue
STREAM
One Fifth AvenueCandace Bushnell
139,95 DKK
Lydbog
(0)
One Fifth Avenue
One Fifth Avenue
One Fifth AvenueCandace Bushnell
99,95 DKK
EBOG
(0)
One Fifth Avenue

Mere om Candace Bushnell

Der er flere bøger skrevet af Candace Bushnell til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bushnell.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Candace Bushnells bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Is There Still Sex in the City?" udgivet af Little Brown - "One Fifth Avenue" udgivet af SAGA Egmont - "Sex and the city" udgivet af L&R - "Carries dagbog 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Carries dagbog 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lipgloss junglen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Candace Bushnells bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Candace Bushnell hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Candace Bushnell bøger i samtlige formater. Bushnells bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Candace Bushnells "Is There Still Sex in the City?"

Hos Bog & idé er "Is There Still Sex in the City?" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Little Brown.

"One Fifth Avenue" af Candace Bushnell

Hos Bog & idé er "One Fifth Avenue" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "One Fifth Avenue" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Candace Bushnell