Bog & idéCandace Robb

Bøger skrevet af Candace Robb

Læs mere om Candace Robb
6 produkter
6 produkter
En brik i kongens spil
En brik i kongens spilCandace Robb
99,95 DKK
Paperback
(0)
En brik i kongens spil
De uskyldiges brøde
De uskyldiges brødeCandace Robb
129,95 DKK
Hæftet
(0)
De uskyldiges brøde
Apotekerrosen
ApotekerrosenCandace Robb
99,95 DKK
Paperback
(0)
Apotekerrosen
Spionernes nattevagt
Spionernes nattevagtCandace Robb
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Spionernes nattevagt
Vor frues kapel
Vor frues kapelCandace Robb
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Vor frues kapel
De uskyldiges brøde
STREAM
De uskyldiges brødeCandace Robb
129,95 DKK
Lydbog
(0)
De uskyldiges brøde

Mere om Candace Robb

Hvis du søger en bog af Candace Robb, har du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Robbs bøger.
Bøgerne fra Candace Robb kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De uskyldiges brøde" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Lytteratur - "Spionernes nattevagt" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Hovedland - "De uskyldiges brøde " i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Lytteratur - "De uskyldiges brøde" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Lytteratur - "De uskyldiges brøde" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Hovedland - "En brik i kongens spil" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Hovedland - "Apotekerrosen" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer¤Hovedland DaCapo" udgivet af Hovedland - "Asylets velsignelse" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer" udgivet af Hovedland - "Vor frues kapel" i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer¤Hovedland da capo" udgivet af Hovedland

Mere om Candace Robbs bøger

Candace Robb har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Candace Robb bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Robb publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De uskyldiges brøde" af Candace Robb

Det er muligt at købe Candace Robbs "De uskyldiges brøde" som lydbog. Du kan desuden altid have "De uskyldiges brøde" af Candace Robb med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Robbs serie "Et middelaldermysterium med Owen Archer". Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Spionernes nattevagt" af Candace Robb

Det er muligt at købe Candace Robbs "Spionernes nattevagt" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Et middelaldermysterium med Owen Archer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Candace Robb