Bog & idéCaner Doga Cansi

Bøger skrevet af Caner Doga Cansi

Læs mere om Caner Doga Cansi
2 produkter
2 produkter
Skærm
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkærmThor Hansen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Skærm
Det nådesløse daggry
Det nådesløse daggryAnna LindBjerg
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Det nådesløse daggry

Mere om Caner Doga Cansi

Der er flere forskellige bøger skrevet af Caner Doga Cansi online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Cansi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det nådesløse daggry" udgivet af Enter Darkness - "Skærm" udgivet af Byens Forlag

Caner Doga Cansis bøger

Du kan finde to bøger af Caner Doga Cansi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Cansi kommer bare som hæftet. Cansis bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det nådesløse daggry" af Caner Doga Cansi

Det er muligt at købe Caner Doga Cansis "Det nådesløse daggry" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Enter Darkness, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Caner Doga Cansi "Skærm"

Det er muligt at købe Caner Doga Cansis "Skærm" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Caner Doga Cansi