Bog & idéCarina Axelsson

Bøger skrevet af Carina Axelsson

Læs mere om Carina Axelsson
1 produkter
1 produkter
Model under cover - den forsvundne diamant
Model under cover - den forsvundne diamantCarina Axelsson
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Model under cover - den forsvundne diamant

Mere om Carina Axelsson

Der er mange bøger skrevet af Carina Axelsson tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Axelsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Model under cover - den forsvundne diamant" i serien "Model under cover" udgivet af Turbine - "Model under cover - en modekrimi" i serien "Model under cover" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Carina Axelsson

Carina Axelsson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Axelssons bøger som hæftet. Axelssons bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carina Axelssons "Model under cover - den forsvundne diamant"

Hos Bog & idé er "Model under cover - den forsvundne diamant" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Axelssons serie "Model under cover". Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Carina Axelsson "Model under cover - en modekrimi"

Det er muligt at købe Carina Axelssons "Model under cover - en modekrimi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Model under cover". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Axelsson