Bog & idéCarina Bagge Vestergaard

Bøger skrevet af Carina Bagge Vestergaard

Læs mere om Carina Bagge Vestergaard
5 produkter
5 produkter
KAFFE og SØVN
KAFFE og SØVNCarina Bagge Vestergaard
189,95 DKK
Hæftet
(0)
KAFFE og SØVN
ADFÆRD og KRIMINALITET
ADFÆRD og KRIMINALITETCarina Bagge Vestergaard
209,95 DKK
Hæftet
(0)
ADFÆRD og KRIMINALITET
Pjæk - og lidt mere
Pjæk - og lidt mereAnna Soele Zachau Johansson
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Pjæk - og lidt mere
FØDDER og LIV
FØDDER og LIVCarina Bagge Vestergaard
189,95 DKK
Hæftet
(0)
FØDDER og LIV
Løgn - og lidt mere
Løgn - og lidt mereAnna Soele Zachau Johansson
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Løgn - og lidt mere

Mere om Carina Bagge Vestergaard

Der er en del bøger af Carina Bagge Vestergaard tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vestergaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "LØGN og RELATIONER" udgivet af Alfabeta - "ADFÆRD og KRIMINALITET" udgivet af Alfabeta - "KAFFE og SØVN" udgivet af Alfabeta - "Pjæk - og lidt mere" udgivet af Alfabeta - "FØDDER og LIV" udgivet af Alfabeta - "Løgn - og lidt mere" udgivet af Alfabeta - "ADFÆRD og KRIMINALITET" udgivet af Alfabeta - "LØGN og RELATIONER" udgivet af Alfabeta - "FØDDER og LIV" udgivet af Alfabeta - "KAFFE og SØVN" udgivet af Alfabeta - "Pjæk - og lidt mere" udgivet af Alfabeta - "Løgn - og lidt mere" i serien "FVU-serien" udgivet af Alfabeta

Mere om Carina Bagge Vestergaards bøger

Carina Bagge Vestergaard har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Vestergaard som hæftet. Vestergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Alfabeta.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"LØGN og RELATIONER" af Carina Bagge Vestergaard

Hos Bog & idé er "LØGN og RELATIONER" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.

Carina Bagge Vestergaard "ADFÆRD og KRIMINALITET"

Hos Bog & idé er "ADFÆRD og KRIMINALITET" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alfabeta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Bagge Vestergaard