Bog & idéCarina Brøndum Leed

Bøger skrevet af Carina Brøndum Leed

Læs mere om Carina Brøndum Leed
2 produkter
2 produkter
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDPAllan Stevn Bach
422,96 DKK
Paperback
(0)
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
ICDP i dagplejen
ICDP i dagplejenCarina Brøndum Leed
259,95 DKK
EBOG
(0)
ICDP i dagplejen

Mere om Carina Brøndum Leed

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Carina Brøndum Leed. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Brøndum Leed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ICDP i dagplejen" udgivet af Dafolo A/S - "ICDP i dagplejen" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo

Bøger af Carina Brøndum Leed

Der er tre tilgængelige bøger af Carina Brøndum Leed hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Brøndum Leeds bøger fås i flere forskellige formater. Brøndum Leeds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carina Brøndum Leeds "ICDP i dagplejen"

Hos Bog & idé er "ICDP i dagplejen" tilgængelig som ebog. Med "ICDP i dagplejen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

Carina Brøndum Leed "ICDP i dagplejen"

Det er muligt at købe Carina Brøndum Leeds "ICDP i dagplejen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Brøndum Leed