Bog & idéCarina Heckscher

Bøger skrevet af Carina Heckscher

Læs mere om Carina Heckscher
1 produkter
1 produkter
Hilseformer & høflighed
Hilseformer & høflighedMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilseformer & høflighed

Mere om Carina Heckscher

Hvis du mangler en bog fra Carina Heckscher, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Heckscher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hilseformer & høflighed" udgivet af Modersmål-Selskabet - "VærdiNetværk" udgivet af iCHECK.dk - "123 erfaringer serveret på et sølvfad" udgivet af Carina Heckscher - "Jobsøgende vs. mulighedssøgende" udgivet af Carina Heckscher - "123% livsmod" udgivet af Carina Heckscher - "Networking - en del af min hverdag" udgivet af iCHECK.dk

Bøger af Carina Heckscher

Du kan bestille seks bøger af Carina Heckscher her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Heckschers bøger fås i forskellige formater. Heckschers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hilseformer & høflighed" af Carina Heckscher

Hos Bog & idé er "Hilseformer & høflighed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Carina Heckscher "VærdiNetværk"

"VærdiNetværk" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er iCHECK.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Heckscher