Bog & idéCarina Rech

Bøger skrevet af Carina Rech

Læs mere om Carina Rech
1 produkter
1 produkter
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturenCarina Rech
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen

Mere om Carina Rech

Der er kun én bog af Carina Rech tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen". Den er udgivet af Prins Eugens Waldemarsudde på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen" af Carina Rech

Det er muligt at købe Carina Rechs "Trollbunden : John Bauer och den magiska naturen" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Prins Eugens Waldemarsudde, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Carina Rech skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Rech