Bog & idéCarina Svendsen

Bøger skrevet af Carina Svendsen

Læs mere om Carina Svendsen
3 produkter
3 produkter
Money Makeover Mindset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Money Makeover MindsetCarina Svendsen
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Money Makeover Mindset
Money Makeover Mindset
Money Makeover MindsetCarina Svendsen
59,95 DKK
EBOG
(1)
Money Makeover Mindset
Money Makeover Mindset
Money Makeover MindsetCarina Svendsen
59,95 DKK
Lydbog
(1)
Money Makeover Mindset

Mere om Carina Svendsen

Hvis du mangler en bog af Carina Svendsen, har du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svendsen.
Bøgerne fra Carina Svendsen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Money Makeover Mindset" udgivet af Skriveværkstedet - "Money Makeover Mindset" udgivet af Skriveværkstedet - "Money Makeover Mindset" udgivet af Kend Dine Penge ApS - "On-line monitoring of fermentation processes by near infrared and fluorescence spectroscopy" udgivet af Department of Food Science, University of Copenhagen

Carina Svendsens bøger

Du kan købe fire bøger af Carina Svendsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Svendsens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Svendsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Carina Svendsens "Money Makeover Mindset"

Det er muligt at købe Carina Svendsens "Money Makeover Mindset" som lydbog. Med Carina Svendsens "Money Makeover Mindset" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Skriveværkstedet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Money Makeover Mindset" af Carina Svendsen

Det er muligt at købe Carina Svendsens "Money Makeover Mindset" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Money Makeover Mindset" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveværkstedet.
Detaljer
Fulde navn:
Carina Svendsen