Bog & idéCarl Aage Redlich

Bøger skrevet af Carl Aage Redlich

Læs mere om Carl Aage Redlich
1 produkter
1 produkter
Dansk politi under besættelsen
Dansk politi under besættelsenCarl Aage Redlich
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk politi under besættelsen

Mere om Carl Aage Redlich

Der er bare én bog af Carl Aage Redlich tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Dansk politi under besættelsen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Dansk politi under besættelsen" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk politi under besættelsen" af Carl Aage Redlich

Det er muligt at købe Carl Aage Redlichs "Dansk politi under besættelsen" som ebog. Med "Dansk politi under besættelsen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Redlichs serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Redlich, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Carl Aage Redlich